20140203

Tanah indah (ii)

Aku jenis manusia yang mahukan sesuatu; kena tulis atas kertas. Dan tampal. Jadi bila kau masuk ke ruang kamar tidurku, penuh tampalan-tampalan kertas yang rata-rata adalah perjanjian dengan diri sendiri. Dia selalu bisang. "Sampah apa yang kau lekat ni ? Dinding dah macam kap-lam-ya-nga dah".

Senyum. Sampah ini motivasi bro.

4 comments:

  1. Aku punya rumah kat bandar aja. Huuu. Mei ni maybe aku pergi Selangor tapi tak confirm lagi.

    ReplyDelete
  2. Kerja..boss aku ckp..klu sabtu ahad pun xbuat kerja nnt kena dgr dia bebel lagi

    ReplyDelete
  3. aku cadangkan, pulau redang. tapi jangan stay kat chalet tepi pantai. duduk rest house kat kampung nelayan, sewa moto dan explore sendiri. baru real, independent!

    (blog ni sempoi...)

    ReplyDelete
  4. Nature. Tak pernah gagal dlm memukau manusia.

    Best ahh independent holiday.. Kumpul byk2 kenangan..

    ReplyDelete