20120218

POIN EMPAT PULUH EMPAT



Sangat sangat sangat menegangkan saraf
BIN aku letak tepi dahulu. Itu lagi dasyat -.-
Sekarang setia tunggu IFall dan BKDM

20120214

Imajinasi


Cahaya merah berderet-deret sampai ke puncak
Dia menunggu peluang membuat barisan
Aku pula menonton 1001 ragam makhluk batu ketiga dari matahari
Dan ini hasilnya.


Note: Maii dah tak pegang status penganggur berjaya. Rasa Indah bergelumang dengan file dan nombor kuasa infiniti. Dapat lupakan sebentar tekanan bakal result es-pi-em :D

20120213

13022012

Bismillahirrahmanirrahim

KN12, USJ
Warehouse
Logistics

Awesome !

Note: Kali pertama berperang dengan 'karatasi' yang hanya ada nombor semata-mata.

20120207

Tiket paling murah ke Hawiyah. Lai lai lai !

Status facebook: ge-girl is married to gurlzz

tu in english. tak faham ? okey ni bahasa melayu

Status mukabuku: ge-girl berkahwin dengan gurlzz


Tempat kejadian 1
Kawan beliau : Perghhh.. bila ko kahwin doh ? (Gelak-gelak)
Beliau           : Alaa.. fake relay je ni doh. (Dengan bangga dia jawab)


Tempat kejadian 2
Non-muslim   : Ehh, maii. Agama awak dah beri green light kahwin sejenis?
Muslim          : Haaa. u tahu dari mana ni?
Non-muslim   : Ni kawan awak buat status kat facebook
Muslim          : What the fuuuuuuuuuu -.-'


Nampak ringan seperti kuman.
Namun impaknya besar lebih besar dari lengan.
Bukan niat nak bajet alim, tunjuk diri kononnya kuat iman
Orang kata buat sekadar renungan
Nak tegur depan-depan takut keterlaluan
Jadi pulbish di sini supaya disebarkan :D

Hawiyah, Nama lain bagi Neraka
Peace ! Salam maulidur-rasul !

Wallahu a’lam bish-shawabi.